Kuka olen

Hannele, kuva: Studio Valoni 2020

Graafinen suunnittelija Hannele Laitinen

Olen graafinen suunnittelija ja psykofyysinen fysioterapeutti. Asun Tuusulassa. Valmistuin graafiseksi suunnittelijaksi 11/2022 Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon opinnoista Pekka Halosen Akatemiasta, Tuusulasta. 

Minulla on pitkä kokemus fysioterapiasta. Olen erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan ja neuropsykiatrisen kirjon asiakkaisiin. Voit tutustua koulutustaustaani ja fysioterapian työkokemuksiini Rentosyke-toiminimen kotisivuilla, www.rentosyke.fi.

Kiinnostuksen kohteeni

Arvostan ihmisyyttä, luontoa, eläimiä ja taidetta. Elämässä on oltava värejä, mielikuvitusta ja pilkettä silmässä. Kunnioitan herkkyyttä ja kaikessa toiminnassa inhimillisyyttä.

Haluan työskennellä molemmissa ammateissani ja luoda niiden välille vuorovaikutuksellisen yhteyden. Olen kiinnostunut terveydenhuoltoon, kuntoutukseen, hahmottamiseen, toiminnanohjaukseen, oppimiseen, selko- ja kriisiviestintään liittyvistä työtehtävistä. 

Erilainen selfie

Kuvattava on juuri ehtinyt kääntää pään oikealle. Selfiessä näkyvät vasen korva, silmälasisangan pää, hiuksia, oikea hartia ja paitaa.
Erilainen selfie 2020, lyijykynä

Emoji-omakuva

Pohtiva Hannele
Emoji-omakuva 2020, Illustrator

Tehtävänanto

Millainen olet? 
Valitse yksi adjektiivi
ja piirrä sitä kuvaava emoji.

Toteutuksen reflektio

Minä olen pohtiva, asioita erilaisista näkökulmista huomioiva ihminen. 

Kuvassa silmäni suuntautuvat oikealle yläviistoon. Neuro Lingvistic Programming, NLP:n silmämallin mukaan tämä tarkoittaa tulevaisuuden ajattelua ja erityisesti kuvittelua, visualisointia ja kuvien luomista.